Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

Η Ελευθερία Ρήγου, που στις αρχές των 90s μέσα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σε κορυφαία τηλεοπτικά σίριαλ και είχε κάνει πολλούς άντρες να την ερωτευτούν, πέρασε μία πολύ δύσκολη φάση στη ζωή της.

Βαριά κατάθλιψη που την κράτησε πίσω και της δημιούργησε σοβαρές διαταραχές στο βάρος της. Ωστόσο, φαίνεται πως έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Η ίδια εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» πώς έχει ήδη χάσει 20 κιλά και προχωρά ακάθεκτη για να χάσει και όλα όσα τη βαραίνουν. «Πήγα σε μια διαιτολόγο και έχασα 20 κιλά και θέλω άλλα 15. Τα κιλά ήταν εμπόδιο στη δουλειά μου, δεν μου πρότειναν δουλειές. Μου είπε ένας “δεν μπορώ να σε προτείνω έτσι όπως είσαι”».

Επίσης, όπως είπε, επέστρεψε στο θέατρο που είναι η μεγάλη της αγάπη και τώρα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οι ένοχοι», κάτι που τη γεμίζει ενέργεια και πολλή χαρά.

Για την κατάθλιψη, είπε: «Η κατάθλιψη είναι πολύ σοβαρή ασθένεια, δεν είμαστε όλοι καταθλιπτικοί. Θα την παρομοιάσω με ένα πηγάδι χωρίς πάτο που πέφτεις, πέφτεις και βλέπεις μαυρίλα. Η κατάθλιψη θέλει καθοδήγηση από ψυχολόγο και ίσως και αγωγή από ψυχίατρο. Έχω κάνει έξι χρόνια ψυχοθεραπεία, πήρα και φαρμακευτική αγωγή».

Τέλος, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως ο γιος της είναι πλέον πολύ ψηλός και θέλει, εκτός από σεφ, να γίνει και ηθοποιός και γι’ αυτό θέλει να γραφτεί σε δραματική σχολή.
loading...
Δημοσιεύτηκε: 11:45 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!