Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Χαμός με την μητέρα του Παντελίδη με την τροχαία Ελληνικού και την ασφαλιστική.

Η κυρία Αθήνα Παντελίδη πήρε τηλέφωνο και άστραψε και βρόντηξε στην τροχαία Ελληνικού… «Γιατί μεταφέρθηκε το αυτοκίνητο σε μάντρα της ασφαλιστικής; Πώς δώσατε άδεια να μεταφέρουν το όχημα…». Όπως αποκαλύψαμε χθές, εμπλέκεται ΑΜΕΣΑ και ο Ρέμος στο τροχαίο του Παντελίδη.

Οι πληροφορίες είναι από το αστυνομικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr και ειναι δύσκολο να διαψευθούν.

Ο αστυνομικός στην άλλη γραμμή προσπαθούσε να την ηρεμήσει, λέγοντας της ότι από την στιγμή που ο ιδιοκτήτης του οχήματος κ.Αντώνης Πασχαλίδης, ο Αντώνης Ρέμος δηλαδή, έδωσε εντολή να μεταφερθεί το όχημα και από την στιγμή που όλες οι πλευρές και όλοι οι πραγματογνώμονες είχαν ολοκληρώσει την έρευνα η τροχαία Ελληνικού δεν μπορούσε να κάνει κατι… «Μα δεν καταλαβαίνεις ότι εκεί θα κάνουν δολιοφθορά, δεν μπορούσε να πληρώσει 50 ευρώ την ημέρα ο Ρέμος; Θα τα πληρώναμε εμείς…», είπε η μητέρα του Παντελίδη και έκλεισε το τηλέφωνο.

Η γυναίκα φαίνεται ότι διαφωνούσε κάθετα με το να μεταφερθεί το όχημα στην μάντρα της interamerican, ειδικά μετά τις κατηγορίες και τα "θέλω" που εκτόξευσε ο δικηγόρος της Μυρσίνης Αρναούτη.

 Η αλήθεια είναι ότι πήρε οργισμένη στο τμήμα Ελληνικού και εμείς μεταφέραμε μόνο τα αποσπάσματα της ήρεμης συζήτησης. Δεν μεταφέραμε το σύνολο της κουβέντας, γιατί καταλαβαίνουμε την οργή της μάνας και την αγωνία της για την δικαίωση του Παντελή Παντελίδη...

Η οικογένεια Παντελίδη πάντως, με δεδομένο ότι η πραγματογνωμοσύνη έγινε σε συνδιασμό και αντιπαραβολή στοιχείων με την ιατροδικαστική εξέταση του νεκρού και με δεδομένο ότι υπάρχει τραυματισμός στο δεξί πόδι του Παντελή, κρατάει σοβαρά "χαρτιά" και αποδείξεις στα χέρια της.
loading...
Δημοσιεύτηκε: 5:54 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!