Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Αισθάνομαι περίεργα. Και σας το γράφω ντόμπρα. Όσοι διαβάζετε το μπλόγκ μου θα έχετε καταλάβει καλά τον τρόπο που διαχειρίζομαι παρόμοιες ιστορίες. 

Και νιώθω έτσι καθώς χάθηκε μια ψυχή… ευτυχώς η Μυρσίνη δείχνει σημάδια βελτίωσης και η κατάθεσή της, θα δώσει πολλές απαντήσεις. Απαντήσει σε ερωτηματικά που ταλανίζουν τόσο τον κοσμο αλλα κυρίως την οικογένεια του Παντελή.

Αισθάνομαι περίεργα διότι ακροβατώ σε ένα σκοινί ενημέρωσης, πολύ ευαίσθητο. Ένα σκοινί που κάποιοι δεν το βλέπουν στην διάσταση του, αλλά το βαφτίζουν ώς τυμβωρυχία και άλλα τέτοια συμπαθητικά. Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας. Μ΄ενδιαφέρει μόνο η αλήθεια. Και η αλήθεια είναι στον δρόμο. Στο ρεπορτάζ. Εκεί που είμαι πολλά χρόνια τώρα. Για να πάμε στο θέμα μας τώρα…

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών που έρχονται για να ξεκαθαρίσουν το τοπίο στο τραγικό δυστύχημα που σκότωσε τον Παντελή Παντελίδη! Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες ήδη η Αρναούτη προσπαθεί να μιλήσει αν και βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και τα τελευταία 24άωρα πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται πως τα νέα που έχουν διαρρεύσει για το ότι ο Παντελής δεν οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο , έρχονται δια στόματος της ίδιας! Μέρες τώρα το ίδιο φωνάζει και η μητέρα του γνωστού τραγουδιστή η οποία φαίνεται πως έχει βάλει λιτούς και δεμένους για να μάθει την αλήθεια για το πώς έχασε τη ζωή του ο γιος της! Δικοί της άνθρωποι μάλιστα λένε πως το φωνάζει εδώ και μέρες πως εκείνος δεν ήταν ο οδηγός! Από την άλλη η 20άχρονη φαίνεται πως πέφτει σε αντιφάσεις στις ήδη τρεις καταθέσεις που έχει δώσει και νέοι μάρτυρες έρχονται να ρίξουν φως στην ιστορία που συγκλονίζει με τις αναπάντεχες εξελίξεις της! Οι μάρτυρες λένε πως την είδαν να βγαίνει από τη θέση του οδηγού!!!! Μάλιστα φίλοι της 20άχρονης αναφέρουν πως από την τρίτη κιόλας μέρα μετά το δυστυχήμα την είδαν να συνεχίζει της ζωή της κανονικά πίνοντας καφεδάκια με γνωστούς της σε στέκια που συνήθιζε να συχνάζει! Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα;

Όπως φαίνεται η ιστορία έχει μόλις αρχίσει… δυστυχώς για την οικογένεια που εκτός από το χαμό του παιδιού τους φαίνεται πως έχουν να αντιμετωπίσουν και πολλές ανατροπές στην πορεία της υπόθεσης!
Nassos blog
loading...
Δημοσιεύτηκε: 2:47 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!