Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

Με την κατάσταση της υγείας της να βελτιώνεται διαρκώς μέρα με την ημέρα αλλά τους πάντες και κυρίως την μητέρα της να γνωρίζουν πως η κοπέλα έχει μπροστά της έναν κυριολεκτικό γολγοθά για να αποκατασταθεί η υγεία της, η Μίνα λέγεται πως θα προσπαθήσει να δώσει την πρώτη της επίσημη κατάθεση για το τροχαίο Παντελίδη μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Η χθεσινοβραδυνή δήλωση του νέου δικηγόρου της οικογένειας Παντελίδη, Χαράλαμπου Λυκούδη πως ο Παντελής με την ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει ήταν αδύνατο να οδηγήσει και  τις νέες πληροφορίες να αναφέρουν πως η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του ανέρχεται στα 2.70 γραμμάρια ανατρέπουν και πάλι πλήρως την υπόθεση. Αυτή η ποσότητα αλκοόλ ισούται με ένα μπουκάλι ουίσκι και σύμφωνα με έμπειρους ιατρούς κατώ από αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατη η οδήγηση οποιουδήποτε οχήματος. Πάμε τώρα και στις πολύ φρέσκες πληροφορίες:

Η Μίνα έχει αρχίσει αμυδρά να αναφέρει κάποια πράγματα ωστόσο η επίσημη κατάθεση θα δοθεί σε κορυφαίο αξιωματικό της Τροχαίας με μεγάλη ειδίκευση στα ατυχημάτα ο οποίος μάλιστα έχει μετεκπαιδευτεί για το θέμα αυτό στο εξωτερικό. Η κατάθεση της Μίνας πλέον θεωρείται κορυφαίας σημασίας όχι μόνο για την οικογένεια του Παντελή αλλά και για τις ασφαλιστικές εταιρίες και φυσικά  για την κοινή γνώμη. Μάλιστα καλά ενημερωμένες πηγές αποκαλύπτουν πως από τους αξιωματικούς της τροχαίας έχουν δοθεί οδηγίες τόσο στο περιβάλλον της κοπέλας όσο και σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ευαγγελισμού να μην ρωτήσει κανείς το παραμικρό όσον αφορά στη συγκεκριμένη υπόθεση.
Πηγή: nassosblog
loading...
Δημοσιεύτηκε: 1:14 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!