Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

H Πέγκυ Ζήνα, λίγο πριν την πρεμιέρα του Χ Factor, στο οποίο θα έχει μια θέση στην κριτική επιτροπή, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Αγορά", μιλά για τη σχέση της με τον Γιώργο Θεοφάνους,  αλλά αποκαλύπτει και μια συνήθεια της που συνδέεται… με τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Με τον συνθέτη θα βρίσκονται σε διπλανές καρέκλες στο μουσικό σόου. Η ίδια παραδέχεται πως στο παρελθόν δεν μιλούσαν ο ένας με τον άλλον και ξεκαθαρίζει: «Με τον Γιώργο είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, αλλά αυτό είχε να κάνει με προσωπικές διαφωνίες που είχαμε πάνω στη δουλειά και όχι με καλλιτεχνικές. Γυρνώντας το χρόνο πίσω είμαστε σαν τους γονείς που μπορεί να έχουν πάρει διαζύγιο, αλλά καμαρώνουν για το παιδί τους. Επιπλέον ούτε εμείς έχουμε καταλάβει πότε πέρασαν κιόλας 11 χρόνια από εκείνη τη δισκογραφική συνεργασία μας. Πάντως δεν αποκλείω τίποτα για το μέλλον. Αν μας βγει, φυσικά και θα ξανατραγουδήσω τραγούδι του Θεοφάνους».

Η τραγουδίστρια παραδέχεται μάλιστα ότι συγκινήθηκε όταν είδε τη γνωστή διαφήμιση, η οποία έχει ντυθεί μουσικά με το τραγούδι του Δημήτρη Μητροπάνου και αποκαλύπτει ότι «Πολλά βράδια όταν γυρίζω σπίτι μετά από πολύωρη εργασία, μπαίνω στο youtube και ακούω τα κομμάτια του, γιατί μου χαλαρώνουν την ψυχή. Όταν θέλω να ξεσπάσω ακούω τα πιο θλιμμένα και όταν είμαι πιο νευριασμένη ακούω τα πιο μάγκικα. Μέσα από τα τραγούδια του Δημήτρη Μητροπάνου κάνω μια δική μου έκρηξη συναισθημάτων και μπορώ να ξορκίσω αυτό που κουβαλάω μέσα μου».

Τέλος, επισήμανε: «Έχω “φάει” πολλές απορρίψεις και δεν με ενόχλησαν. Θέλω να μάθω στους παίκτες να μην επηρεάζονται από μια κακή κριτική».
loading...
Δημοσιεύτηκε: 5:47 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!