Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Τέσσερα 24ωρα μετά το στυγερό έγκλημα με θύμα τον 61χρονο αγρότη Λάμπρο Μαλαχιά η Μακρυράχη δεν λέει να συνέλθει. Το άγριο φονικό προκαλεί πόνο και θλίψη για την απώλεια του αγαπητού συγχωριανού, οργή και αγανάκτηση για τη φρικιαστική πράξη αλλά και προβληματισμό…

Ο άτυχος 61χρονος αγρότης μόλις πριν δύο – τρία χρόνια είχε συμβάλει και ο ίδιος ουσιαστικά στην προσπάθεια του χωριού να συγκεντρωθούν χρήματα, ώστε ο 50χρονος να υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς και ο μετέπειτα δολοφόνος του, όπως αποδείχτηκε, να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με την υγεία του!

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες για τις σχέσεις του θύματος με το δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον, αλλά και άλλους κατοίκους του χωριού, θύμα και δράστης φαίνεται ότι είχαν καλές σχέσεις και ποτέ στο παρελθόν δεν είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους το παραμικρό.

Μάλιστα όπως αναφέρει το taxydromos.gr, ο 61χρονος είχε ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια της Μακρυράχης προκειμένου ο δράστης του άγριου φονικού να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Ο θανών περιγράφεται ως ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλη καρδιά. Πάντοτε βοηθούσε όλους όσοι είχαν πρόβλημα, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά. Είχε χαμηλό προφίλ και δεν έδινε αφορμές για το παραμικρό για να βρει ένα τόσο τραγικό τέλος.
loading...
Δημοσιεύτηκε: 3:12 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!