Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016

Η εξομολόγησή του συγκλόνισε τους πάντες. Ο πόνος που ένιωσε δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από την ψυχή του και δεν διστάζει να μιλά ανοιχτά γι΄αυτό. Αν και ποτέ του δεν έκρυψε πως θα ήθελε να είχε αποκτήσει περισσότερο από ένα παιδιά, ο Κώστας Κόκλας για πρώτη φορά αποκάλυψε πως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνον.

«Θα ήθελα ο Δημήτρης να έχει μια παρέα. Δεν ήμασταν τόσο τυχεροί, γιατί είχαμε “χάσει” ένα παιδί πριν με την Κατερίνα και δεν μπορέσαμε να του κάνουμε αδελφάκι. Το είχαμε “χάσει” δύο χρόνια πριν από τον Δημήτρη», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Λοιπόν». Η αποβολή της πρώην συζύγου του ήταν ίσως η χειρότερη στιγμή στη ζωή του, γι ΄αυτό και δεν σταματά να ευχαριστεί τον Θεό που τελικά τον χάρισε το γιο του Δημήτρη. «Τώρα, δεν ξέρω τι θα γίνει στη πορεία της ζωής. Αυτή τη στιγμή δεν νιώθω την ανάγκη να κάνω άλλο ένα παιδί, ούτε μου περνάει από το μυαλό», τονίζει.

Όσο για το αν θα έκανε σύμφωνο συμβίωσης δήλωσε πως «δεν υπάρχει λόγος να το κάνω. Για να κάνεις σύμφωνο συμβίωσης πρέπει να αποφασίσεις να συμβιώσεις με έναν άνθρωπο. Από εκεί και πέρα, αν θα λέγεται σύμφωνο συμβίωσης ή γάμος… Γενικά, είμαι εύκολος στη συμβίωση, πάντα είχα σχέσεις μεγάλες σε χρονικά διαστήματα και πάντα συζούσαμε με όλες τις σχέσεις που είχα. Μου άρεσε με τον άνθρωπο που ήμουν να ζούσα μαζί του.
loading...
Δημοσιεύτηκε: 12:24 π.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!