Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Mια ακόμη απίστευτη ιστορία μεταμόρφωσης σας παρουσιάζει το AthensMagazine.gr. Aυτή φορά πρωταγωνίστρια είναι η 25χρονη Αμερικανίδα Christina Phillips που από μικρή είχε πολύ σοβαρά προβλήματα με τα κιλά της.

Και κατάφερε ούτε λίγο ούτε πολύ να χάσει 260 ολόκληρα κιλά!

Πώς τα κατάφερε; Τις απαντήσεις δίνει η ίδια μιλώντας σε δημοφιλή εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης.

"Ζύγιζα σχεδόν 330 κιλά σε ένα σημείο και δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι που με κοίταζαν περίεργα. Πολλοί μάλιστα με κορόιδευαν. Υπήρχαν ημέρες που δεν ήθελα καν να βγω από το σπίτι.  Μόλις ξεκίνησα την διατροφή και άρχισα γυμναστική λίγοι ήταν οι άνθρωποι που πίστεψαν σε μένα και ακόμη πιο λίγοι αυτοί που υποστήριζαν πως θα έφτανα έως το τέλος" υποστηρίζει η ίδια για το ξεκίνημα της προσπάθειάς της.

"Mόλις έκανα τα γαστρικά bypass άρχισα πραγματικά να αναπτύσσω αυτοπεποίθηση. Το σημαντικότερο πράγμα όμως νομίζω είναι πως ποτέ, μα ποτέ, για 2 ολόκληρα χρόνια δεν έφαγα τίποτα απέξω ενώ μείωσα -σχεδόν έκοψα- την ζάχαρη και τα άλευρα" συμπληρώνει η Phillips όσον αφορά τα σημεία κλειδιά της μεταμόρφωσής της.
Woman Who Lost Over 600 Lbs. Stops Eating for Days at the Slightest Gain: 'I Tend to Freak Out'| TLC, Diet & Fitness, Diets, Obesity, Amazing Weight Loss, Bodywatch
loading...
Δημοσιεύτηκε: 10:37 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!