Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

Φρίκη! Το κατεψυγμένο πτώμα ενός συνταξιούχου ναυτικού ανακάλυψε το πρωί δικαστικός κλητήρας, σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα, όταν πήγε να επιδόσει δικόγραφο έξωσης.

Ο 63χρονος συνταξιούχος ναυτικός βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη, που ήταν τοποθετημένος στο σαλόνι διαμερίσματος πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην οδό Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Σ. Μαριανού, το πτώμα του άτυχου άνδρα βρίσκεται εδώ κι ένα χρόνο τοποθετημένο στον καταψύκτη και ήταν δεμένος χειροπόδαρα σε εμβρυακή στάση, ενώ στο στόμα του είχε ένα πανί. Παράλληλα στον πυθμένα του καταψύκτη βρέθηκαν κηλίδες αίματος.

Άνθρωπος “κλειδί” στην υπόθεση θεωρείται μια 45χρονη Βουλγάρα με την οποία ήταν παντρεμένος ο συνταξιούχος ναυτικός, και είχε μαζί της ένα ανήλικο αγόρι. Τα ίχνη της 45χρονης εξαφανίστηκαν 10 ημέρες πριν δηλώσει ο αδελφός του θύματος την εξαφάνιση του συγγενή του, τον Ιανουάριο του 2015.

Ήδη έχει σταλεί επείγον σήμα της Ασφάλειας Αττικής στην Ιντερπόλ, προκειμένου η 45χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία να αναζητηθεί και να εντοπιστεί από τις Αρχές της χώρας της, καθώς εκτιμάται πως η ίδια έχει απόλυτη γνώση του περιστατικού και των συνθηκών της δολοφονίας.

Παράλληλα οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν ενδελεχώς το ρόλο που μπορεί να έπαιξε στην δολοφονία του άτυχου πρώην ναυτικού ο μεγάλος γιος της 45χρονης από τον πρώτο της γάμο, ο οποίος είναι 30 ετών και ίσως βρίσκεται και αυτός στην Βουλγαρία.

Φρικιαστικό θέαμα
Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην πολυκατοικία της οδού Ευαγγελιστρίας είχε να λάβει ενοίκια εδώ κι ένα χρόνο, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες δικαστικές ενέργειες για την έξωση των ενοίκων.
Μάλιστα αναγκάστηκε να πληρώσει και το λογαριασμό της ΔΕΗ, καθώς κινδύνευε να κόψουν το ρεύμα στο διαμέρισμα που νοίκιαζε.
Χθες το πρωί μαζί με έναν δικαστικό επιμελητή έφθασαν στην Καλλιθέα, προκειμένου να προβούν στις ενέργειες έξωσης. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα το πρώτο πράγμα που τους έκανε εντύπωση ήταν ένας μεγάλος καταψύκτης στο κέντρο του σαλονιού.
Μόλις άνοιξαν το καταψύκτη, λόγω της έντονης δυσοσμίας που επικρατούσε στο χώρο, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα. Το κατεψυγμένο πτώμα του συνταξιούχου ναυτικού, που όλα δείχνουν πως δολοφονήθηκε άγρια, μάλλον από την ίδια του την γυναίκα.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, αλλά και η Ιατροδικαστής, η οποία διαπίστωσε το χρονικό διάστημα θανάτου του άτυχου άνδρα, ενώ λόγω της κατάστασης του πτώματος δεν ήταν σε θέση να εξάγει ασφαλές συμπέρασμα για τα αίτια θανάτου.
Κατά συνέπεια τις επόμενες ημέρες θα διεξαχθεί νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου που όλα δείχνουν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Γάμος με μικρότερη του
Ο 63χρονος ναυτικός είχε παντρευτεί πριν από μερικά χρόνια την 45χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία, και μάλιστα είχαν αποκτήσει κι ένα αγοράκι.

Τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι είχε μετακομίσει στο διαμέρισμα της οδού ΕυαγγελΙστρίας και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η Ασφάλεια από τους ενοίκους της πολυκατοικίας, το ζευγάρι είχε συχνά πολύ έντονους καυγάδες.

Μάλιστα, κατά μια πληροφορία που εξετάζεται με σοβαρότητα από την Ασφάλεια Αττικής, ο 63χρονος είχε χρεώσει στην σύζυγο του την διασπάθιση δεκάδων χιλιάδων ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό που είχε ανοίξει ο ίδιος στο παιδί του και είχε βάλει συνδικαιούχο την πρώην σύζυγο του.

Οι ίδιες πηγές πληροφόρησης αναφέρουν πως το ζευγάρι πριν από περίπου ενάμιση χρόνο είχε χωρίσει και ο 63χρονος μετακόμισε στο σπίτι του αδελφού του, όχι για πολύ όμως, καθώς επέστρεψε στην συζυγική στέγη σε μια προσπάθεια να τα ξαναβρεί με την 45χρονη από την Βουλγαρία, για χάρη του παιδιού του.

Το Ιανουάριο του 2015 ο αδελφός μαζί με φίλους του θύματος, δήλωσαν στην Ασφάλεια Αθηνών την εξαφάνιση του πρώην ναυτικού, λέγοντας μάλιστα πως 10 ημέρες πριν είχε εξαφανιστεί η σύζυγος του μαζί με το ανήλικο αγοράκι τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - newsit.gr
Δημοσιεύτηκε: 12:10 π.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
loading...
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!