Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

Η ημέρα του γάμου αν και υποτίθεται ότι είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας, για κάποιους δεν παύει να είναι και η πιο τρομακτική. Θα πρέπει να προγραμματίσετε τα πάντα στην εντέλεια, να φροντίσετε να ικανοποιήσετε όλους του επισκέπτες και να σπαταλήσετε ένα σωρό χρήματα. Ίσως να πρέπει να χάσετε και λίγο βάρος για να δείχνετε πιο όμορφοι με τα ρούχα της τελετής.

Ωστόσο, αυτό το ζευγάρι πήρε την ιδέα της δίαιτας για την μεγάλη μέρα πολύ πιο σοβαρά από ότι θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Από την στιγμή που ο 23χρονος σεφ γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, το ζευγάρι ακολούθησε μια εξαντλητική δίαιτα ώστε να μπορούν να βγάλουν την τέλεια φωτογραφία γάμου.

Κάπως έτσι έμοιαζαν ο Μάτ και η Μπράντι πριν τον γάμο τους. Ώσπου ακολούθησαν πιστά μια δίαιτα που είχε…

Αποφάσισαν να χάσουν βάρος για την ημέρα του γάμου τους. Το αποτέλεσμα θα σας σοκάρει

…απίστευτα αποτελέσματα! Και οι δύο μαζί έχασαν μέχρι την ημέρα του γάμου τους 60 κιλά!

Αποφάσισαν να χάσουν βάρος για την ημέρα του γάμου τους. Το αποτέλεσμα θα σας σοκάρει

Το ευτυχισμένο ζευγάρι αποκάλυψε ότι το «μυστικό» τους δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια αλλαγή στη διατροφή και μια πιο συνειδητή επιλογή του τι έτρωγαν.

Αποφάσισαν να χάσουν βάρος για την ημέρα του γάμου τους. Το αποτέλεσμα θα σας σοκάρει

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο διαφορετικοί (και όμορφοι!) μοιάζουν την μεγάλη τους ημέρα, ίσως είναι καιρός όλοι να ξεχάσουμε για λίγο τα τσιπς και τις σοκολάτες και να φέρουμε στη διατροφή μας τα λαχανικά και τα φρούτα. Αν τελικά το μόνο που χρειάζεται είναι η θέληση, τότε φανταστείτε τι μπορείτε να κάνετε αν το θελήσετε πραγματικά. Συγχαρητήρια, παιδιά!

dinfo.gr
Δημοσιεύτηκε: 1:31 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στηρίξτε μας με ένα απλό like... Ευχαριστούμε!