Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Φρίκη σε όλο της το μεγαλείο... Μία 46χρονη γυναίκα συνελήφθη στη Ρωσία με την κατηγορία ότι σκότωσε τον άντρα της και τον «τάισε» στο σκύλο της, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος. Πρόκειται για μία περίεργη ιστορία, η οποία εξελίχθηκε σε θρίλερ. Αν αποδειχθούν όλες οι λεπτομέρειες του εγκλήματος της Σβετλάνα Μπατούκοβα αναφορικά με τη δολοφονία του 66χρονου συζύγου της, Χανς Χένκελς, τον οποίο «πέταξε» στο σκύλο της να τον φάει ως... μερίδα κρέας, θα καταγραφεί ως ένα από τα πλέον φρικιαστικά εγκλήματα στη μεγάλη χώρα και όχι μόνο.

Το έγκλημα, σύμφωνα με τις αναφορές, έλαβε χώρα στο εξοχικό του ζευγαριού, στην Κάλα Μιλόρ της Πορτογαλίας. Όπως διέρρευσε από τη ρωσική αστυνομία, το χέρι κόπηκε εκείνη τη στιγμή και δόθηκε «φρέσκο» στο μεγάλο σκυλί να «γευματίσει»!

Η Σβετλάνα ομολόγησε στην αστυνομία ότι είναι εξαρτημένη από την κοκαΐνη και της πήρε αρκετή ώρα προκειμένου να αντιληφθεί τι είχε συμβεί και να καλέσει σε βοήθεια. Στο δικαστήριο πουν έδωσε αναφορά, επικαλέστηκε ψυχωτικό επεισόδιο, το οποίο προήλθε από συνδυασμό αλκοόλ και ναρκωτικών.

Από την έρευνα που έκανε η αστυνομία, το θύμα, που είχε κάνει εγχείριση τραχείας και δεν μπορούσε να μιλήσει, είχε πάρει ναρκωθεί πριν το θάνατό του και δεν μπορούσε να αμυνθεί. Σε αυτήν την περίπτωση, το έγκλημα μετατρέπεται σε δολοφονία με δόλο και η ποινή που επισύρει είναι πολύ μεγαλύτερη.

Το ζευγάρι ήταν μαζί δύο χρόνια και είχε παντρευτεί μόλις τον Ιανουάριο, γεγονός που προκαλεί ακόμη περισσότερα ερωτηματικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 46χρονη γυναίκα και ο 66χρονος άνδρας είχαν συχνούς καυγάδες και μάλιστα είχαν καταλήξει πολλές φορές στο τμήμα.

Σύμφωνα με μία πληροφορία της αστυνομίας, η 46χρονη Σβετλάνα είχε πλησιάσει πριν λίγες μέρες, έναν άνδρα, σε ένα μπαρ και του είχε προσφέρει το ποσό των 50.000 ευρώ, προκειμένου να σκοτώσει τον 66χρονο σύζυγό της.                                               Πηγή: defencenet.gr
loading...
Δημοσιεύτηκε: 12:16 π.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!