Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Το ανθρώπινο πάθος πολλές φορές ξεπερνά τη λογική… Μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει την αμερικανική κοινωνία, καθώς η σχέση αιμομιξίας μεταξύ μητέρας και γιου δεν αποτελεί σύνηθες φαινόμενο και σίγουρα δεν είναι αποδεκτή από το σύνολο των πολιτών, έλαβε νέα τροπή.

Η 52χρονη γυναίκα και ο 32χρονος γιος της εξαφανίστηκαν και αναζητούνται από τις αμερικανικές αρχές, καθώς ενημερώθηκαν από το δικηγόρο τους ότι βρίσκονται αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο να τιμωρηθούν με 15ετή κάθειρξη, καθώς το συγκεκριμένο παράπτωμα θεωρείται ιδιαιτέρως βαρύ.

Η 51χρονη Κιμ Γουέστ συναντήθηκε πρώτη φορά με τον 32χρονο γιο της, Μπεν Φορντ, το 2014. Μία εβδομάδα μετά τη γέννα, η γυναίκα είχε δώσει για υιοθεσία το βρέφος και από τότε δεν υπήρξε καμία απευθείας επαφή μεταξύ τους. Όταν, όμως, συναντήθηκαν το 2014, αναπτύχθηκε το Οιδιπόδειο Σύμπλεγμα. Η γυναίκα και ο γιος της, τον οποίο γνώρισε ως έναν 30χρονο άνδρα, προχώρησαν σε σχέση, κάτι που αποκαλύφθηκε λίγο καιρό αργότερα, για να καταλήξει η υπόθεση στη δικαιοσύνη.

Το ζευγάρι έχει εξαφανιστεί, με τις αμερικανικές αρχές να βρίσκονται σε αναζήτησή τους, καθώς το αδίκημα αυτό επιφέρει έως και 15 χρόνια φυλάκιση στην Πολιτεία του Μίσιγκαν. Η Κιμ Γουέστ έμεινε έγκυος σε ηλικία 19 ετών, όταν σπούδαζε στην Καλιφόρνια και η επιλογή της ήταν να δώσει για υιοθεσία το παιδί, επιστρέφοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τον Δεκέμβριο του 2013, ο Μπεν Φορντ, ο οποίος είχε ήδη παντρευτεί και ζούσε στο Κολοράντο, εντόπισε τη φυσική του μητέρα και κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της. Δύο χρόνια μετά, ο 32χρονος άνδρας εγκατέλειψε τη σύζυγό του και ξεκίνησε νέα ζωή με τη βιολογική μητέρα του, στο Μίσιγκαν. Στις δηλώσεις του, ο Μπεν Φορντ είχε υποστηρίξει ότι «όταν συνάντησα τη γυναίκα αυτή, δεν μπορούσα να τη δω ως μητέρα μου».
loading...
Δημοσιεύτηκε: 11:03 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!