Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε αποκλειστικά στο STAR και τη Ράνια Τραγόμαλλου ο Αντώνης Ρέμος. Τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει για την προσωπική του ζωή «Δεν με ενοχλεί κανένα δημοσίευμα όταν δεν είναι χυδαίο.

«Με ενοχλούν οι χυδαιότητες και πράγματα ανυπόστατα». Το κεφάλαιο γάμος στη ζωή του και το ενδεχόμενο ενός παιδιού «Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου ο γάμος, ούτε στις προβλέψεις μου.

Μπορεί να ξυπνήσω και να πω “αφού είμαστε  χρόνια μαζί δεν το κάνουμε”; Προτιμώ όμως να σκεφτώ να κάνω παιδί παρά γάμο. Καμία γυναίκα δεν με πίεζε να παντρευτούμε. Όλα ήταν το περιτύλιγμα..» Ενώ χαμογελώντας στην ερώτηση «αν είναι ερωτευμένος» δήλωσε: «Εδώ κοντεύω να παντρευτώ, ρωτάς αν είμαι ερωτευμένος»;;

H οικονομική κρίση στη νύχτα «Η νύχτα και συνεπώς η διασκέδαση είναι το πρώτο πράγμα που έχει πληγεί από την οικονομική κρίση. Είχαμε ξεφύγει πολύ». Θέλει να προσφέρει στα κοινά; «Μια φορά προσπάθησα να ασχοληθώ με τα κοινά, το ποδόσφαιρο. Ήταν η πιο δραματική και τραυματική μου εμπειρία».
loading...
Δημοσιεύτηκε: 5:46 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: , ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!