Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

Πυρ και μανία η Ελένη Γκασούκα, δεν δίστασε να βαλθεί μέσω Facebook, κατά πάσα υπεύθυνο για τα όσα συνέβησαν στο θέατρο «Χωρίζουμε λέμε» όπου την Κυριακή το βράδυ και κατά τη διάρκεια της παράστασης, εισέβαλλαν κουκουλοφόροι.

Η σύζυγος και μητέρα της κόρης της Θοδωρή Αθερίδη, ξέσπασε χαρακτηριστικά.
«Τι γίνεται; Γιατί αυτή η σιωπή; Ποιος θα προστατέψει το θέατρο από την αλητεία; Τι λεει η αστυνομία ο εισαγγελέας ο υπουργός οι δημοσιογράφοι οι ειδικοί και παρα ειδικοί δεν άκουσα!

Θα περάσει κι αυτό στα ψιλά; Τι σημαίνει μασκοφόροι από την κατάληψη διπλά ήταν τα παιδιά; Ποια παιδιά; Ποιοι είναι αυτοί που αράζουν στις καταλήψεις και για αλλαγή καταστρέφουν τον ιδρώτα του αλλού;

Ποιοι είναι αυτοί οι τύραννοι; Ποιος τους πληρώνει; Με τι λεφτά ζουν; Ξέρουν τι σημαίνει μεροκάματο; Τι σημαίνει εισιτήριο; Ξέρουν ότι τρέμει η ψυχή των ηθοποιών για να πάρουν πεντε δραχμές που είναι το ποσοστό τους;

Γιατί κανείς δεν τους σταμάτησε; Μπορεί δηλαδή κάθε βλαμμένος να βγαίνει ανεμπόδιστα και να τρομοκρατεί το κοσμο και να ξαναμπαίνει να συνεχίζει την κατάληψη; Γιατί με το που βγήκαν από το πανεπιστήμιο δεν τους συνέλαβε η αστυνομία; Δεν υπάρχει αστυνομία γυρω απο μια κατάληψη; Ε;……ε;…….Σιωπή…………..

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο είναι κλειστό. Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν εκδιωχθεί. Καμιά λειτουργία του πανεπιστημίου δεν ισχύει».
Δημοσιεύτηκε: 5:54 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
loading...
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!