Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Αυτό έπαθε μόλις χθες κατάλαβε ότι ο Κυριάκος είναι ο νέος Πρόεδρος της ΝΔ γιατί βλέπει την καρέκλα του να τρίζει ήδη…

Έντονη ενόχληση στους Ανεξάρτητους Έλληνες, στο κόμμα του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, φαίνεται πως προκάλεσε η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη παρότι ο ίδιος στις εσωκομματικές εκλογές του 2009 έστελνε λουλούδια… στη Ντόρα και έλεγε ότι αυτός είναι «παιδί» του Μητσοτάκη ο οποίος τον διόρισε σε ΔΕΚΟ και τον έκανε βουλευτή μετά τα παρακάλια του πατέρα του Ηλία Καμμένου.

Το παρόν κείμενο απότελεί προϊόν μυθοπλασίας με μοναδικό σκοπό το χιούμορ και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα http://dexiextrem.blogspot.gr/

Σε σχετική ανακοίνωση, μάλιστα, που εκδόθηκε από την εκπρόσωπο Τύπου, Μαρίνα Χρυσοβελώνη διατυπώνεται ο ισχυρισμός ότι οι ΑΝ.ΕΛ «αποτελούν το μόνο συνεχιστή της πορείας που χάραξε και εφάρμοσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:

«Πρόκειται για τα παιχνίδια της μοίρας. Ο κ. Σαμαράς που έριξε την κυβέρνηση Κων. Μητσοτάκη βοήθησε τον γιο του να γίνει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ενεργό συμμετοχή βέβαια σ” αυτό είχαν και οι σκληροπυρηνικοί ψηφοφόροι του σημιτικού μπλοκ που είναι προφανές ότι βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με ακροδεξιά στοιχεία όπως ο Αδ. Γεωργιάδης, δηλαδή με τους υβριστές του Κ. Καραμανλή.

Η Νέα Δημοκρατία θα γίνει πλέον ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο κόμμα που θα εξυπηρετεί μόνο τους σκοπούς της ολιγαρχίας, χάνοντας κάθε λαϊκό έρεισμα.

Είναι φανερό ότι σ” αυτές τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, οι δύο τάσεις συγκρούστηκαν και οι διαθέσεις των ψηφοφόρων διχάστηκαν.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με τις αρχές τους αποτελούν το μόνο συνεχιστή της πορείας που χάραξε και εφάρμοσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».
Δημοσιεύτηκε: 5:17 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
loading...
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!