Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016

Η εντολή των δανειστών είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη.

Ο χρόνος για τον Αλέξη Τσίπρα λιγοστεύει και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος. Δεν είναι τυχαίο ότι στη μοναδική συνέντευξη που έδωσε σε εφημερίδα, τώρα εν μέσω εορτών (στη Real του Χατζηνικολάου) φρόντισε να μιλήσει για τις πιέσεις περί Οικουμενικής Κυβέρνησης και να δηλώσει ότι όλα αυτά είναι... όνειρα θερινής νυκτός. Όλα αυτά τα σενάρια φοβίζουν τον Αλέξη Τσίπρα όσο τίποτα άλλο. Ξέρει ότι η κυβέρνησή του δεν πρόκειται να αντέξει ούτε καν το πρώτο 6μηνο του 2016. Βρυξέλλες και Βερολίνο επιθυμούν διακαώς τεχνοκράτη πρωθυπουργό, κι αυτό είναι κάτι που έχουμε γράψει εδώ και πάρα πολλούς μήνες στο wifinews.gr.

Οι συνεχείς αναφορές του Λεβέντη για κυβέρνηση - οικονομολόγων, μόνο τυχαίες δεν είναι. Ο Λεβέντης έχει απλά το ρόλο του... λαγού δημιουργώντας το απαιτούμενο κλίμα. Όπως έχουμε επισημάνει το 2016 θα έχουμε αλλαγή κυβέρνησης, χωρίς βεβαίως να γίνουν εκλογές. Τα πράγματα είναι προκαθορισμένα και δρομολογημένα. Ο Τσίπρας ελπίζει ότι θα παραμείνει στην εξουσία όταν καταφέρει να κουρέψει το χρέος, κάτι που βεβαίως δεν πρόκειται να γίνει επί των ημερών του.

Αν οι Ευρωπαίοι επιθυμούσαν κάτι τέτοιο, θα το είχαν κάνει ήδη. Αντίθετα, αντί να μας κουρέψουν το χρέος, μας επέβαλαν capital controls κι αυτό είναι ενδεικτικό των προθέσεών τους έναντι του Τσίπρα τον οποίο χρησιμοποίησαν μόνο για την ψήφιση του 3ου μνημονίου. Ένας πρωθυπουργός που δεν μπορεί να διαβεβαιώσει το λαό του για τίποτα, πολύ απλά δεν είναι πρωθυπουργός... Τα υπόλοιπα, ολίγη σημασία έχουν.
Δημοσιεύτηκε: 4:04 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
loading...
Περισσότερα: ,

Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες - Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!