Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

Γεννημένος στη Νέα Υόρκη ο 36χρονος είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις πολλών νυχτερινών κέντρων. Πριν πολλά χρόνια είχε κατηγορηθεί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Τα στοιχεία δείχνουν εν ψυχρώ εκτέλεση καθώς δέχθηκε 12 σφαίρες.

Παλιός γνώριμος της Αστυνομίας, αλλά και γνώριμος πολλών στους κοσμικούς κύκλους ο 36χρονος Α.Κ. που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στη Βαρυμπόμπη.

Πρόκειται για έναν 36χρονο που είχε μεγαλώσει στη Νέα Υόρκη και στη χώρα μας ασχολούνταν με τις δημόσιες σχέσεις γνωστών νυχτερινών καταστημάτων.

Ο 36χρονος Έλληνας στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί καθώς είχε βρεθεί στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή στη διακίνηση ναρκωτικών σε καταστήματα της παραλιακής…

Το πτώμα του εντοπίστηκε χθες στην περιοχή της Βαρυμπόμπης και σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής ο 36χρονος έπεσε θύμα δολοφονίας το βράδυ της Κυριακής. Μάρτυρας είπε στους αστυνομικούς πως άκουσε πυροβολισμούς το ίδιο βράδυ, αλλά και ένα αυτοκίνητο να απομακρύνεται με ταχύτητα…


Δημοσιεύτηκε: 2:16 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
loading...
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!