Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί την Τετάρτη ο 48χρονος αστυνομικός, ο οποίος σκότωσε την μόλις 7 ετών κόρη του, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Ο  παιδοκτόνος παραμένει κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου εξετάζεται από τους συναδέλφους του που ερευνούν την υπόθεση.

Στο μεταξύ, τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης «δείχνουν» ότι ο θάνατος της μικρής Χρύσας προήλθε από ασφυξία, γεγονός που ενισχύει την αρχική εκτίμηση ότι ο 48χρονος στραγγάλισε την ανήλικη κόρη του.

Μέχρι στιγμής -πάντως- δεν έγιναν γνωστά τα αίτια που όπλισαν τα χέρια του κατηγορούμενου.

Η υπόθεση, που προκάλεσε πανελλήνιο σοκ, εξελίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην οδό Νεμέας, όπου ζούσε ο 48χρονος μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Την ώρα του εγκλήματος, ο κατηγορούμενος βρισκόταν στο διαμέρισμα μαζί με την 7χρονη. Η σύζυγός του έλειπε εκείνη την ώρα από το σπίτι, όπως επίσης το -ηλικίας ενός έτους- μικρότερο παιδί τους.

Μετά το αποτρόπαιο έγκλημα, ο ίδιος επικοινώνησε με την Άμεση Δράση, την οποία κάλεσε να στείλει αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στα ΜΑΤ Θεσσαλονίκης, επέστρεψε πριν από λίγες μέρες στην υπηρεσία του, έπειτα από πολύμηνη άδεια ανατροφής που είχε λάβει, λόγω της γέννησης του δεύτερου παιδιού του.

Όπως έγινε γνωστό, δεν είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν την υπηρεσία του για κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε πριν από δέκα και πλέον χρόνια προβλήματα άγχους, αλλά έκτοτε δεν φαίνεται να αναφέρθηκε κάποιο ψυχοσωματικό πρόβλημα.
Δημοσιεύτηκε: 6:00 π.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,

Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες! Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστούμε!