Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015

Ο άτυχος 59χρονος εξέπνευσε πριν από λίγες ημέρες το απόγευμα και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη σε γνωστούς, φίλους και ειδικά στους συγγενείς του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στον απροσδόκητο χαμό του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας την περασμένη Κυριακή μετά από απρόσμενο επεισόδιο που παρουσίασε η υγεία του. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατό και ο 59χρονος εξέπνευσε στο Νοσοκομείο έχοντας δίπλα του την οικογένειά του.

Ο Αποστόλης Φασούλας ήταν από τους πλέον γνωστούς λογιστές καθώς δραστηριοποιούνταν στον κλάδο επί 30 χρόνια. Διατηρούσε λογιστικό γραφείο με άλλους δύο συναδέλφους του κοντά στην Εφορία Βόλου. Επαγγελματίες του κλάδου λένε ότι ήταν άξιος οικονομολόγος, έντιμος οικογενειάρχης, ευσυνείδητος συνάδελφος, καλός άνθρωπος.

Πάντοτε ήθελε, όπως αναφέρθηκε, να βοηθάει τους ανθρώπους, να φέρνει σε πέρας τις υποθέσεις που αναλάμβανε ψάχνοντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τον τελευταίο καιρό, όπως αναφέρθηκε, ήταν κι εκείνος αγχωμένος και πιεσμένος με τις αλλαγές στα φορολογικά θέματα όπως αρκετοί οικονομολόγοι. Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Οικονομολόγων Μαγνησίας, ενώ είχε διατελέσει και στο Διοικητικό Συμβούλιο ως μέλος…
Δημοσιεύτηκε: 7:42 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,

Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες! Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστούμε!