Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

Είναι η ώρα που το ζευγάρι ανταλλάσσει τους όρκους του. Υπέροχα λόγια γεμάτα αγάπη και τρυφερότητα που κάνουν τους καλεσμένους να συγκινηθούν.

Όμως δεν ακολουθείται ο παραδοσιακός τρόπος και αυτό είναι που κάνει αυτό το βίντεο τόσο δημοφιλές.

Ο Brian και η Whitney ζουν στην Νότια Καρολίνα αλλά αποφάσισαν να παντρευτούν στο McCall, Idaho, ένα πανέμορφο τουριστικό προορισμό.

Οι άνθρωποι εκεί που ασχολήθηκαν με την οργάνωση του γάμου εντυπωσιάστηκαν με το ταιριαστό ζευγάρι αλλά  και με την μικρή κορούλα της νύφης, την Brielle, που την φώναζαν τρυφερά σαν Breezy (δροσερό αεράκι).Ο  Brian μπήκε στην ζωή τους  πριν δυο χρόνια και άλλαξε η ζωή του για πάντα.  Η αγάπη του ήταν απέραντη και για τις δυο.

Υπήρξαν πολλές υπέροχες στιγμές κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου του γάμου τους αλλά τίποτα δεν με άγγιξε περισσότερο από  τα τρυφερά λόγια που έγραψε ο ένας για τον άλλον εκτός ίσως  από τον όρκο που έδωσε ο Brian στην μικρή Brielle.

«Υπόσχομαι να κρατώ πάντα το χέρι σου στο δρόμο σου και να σου δώσω μια άνετη ζωή» της είπε.«Υπόσχομαι να σου δείξω πώς ένας άνδρας πρέπει να φέρεται σε μια γυναίκα μέσα από την σχέση μου με την μητέρα σου, και πάνω απ’ όλα σου ορκίζομαι πως θα σε προστατεύω, θα σε φροντίζω και θα σε αγαπώ για πάντα»

Τρομερό! Τι καταπληκτικός άνδρας, σύζυγος και πατέρας! Εάν αυτό το βίντεο δεν σας φέρει δάκρυα στα μάτια, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε!
Δημοσιεύτηκε: 4:17 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
loading...
Περισσότερα: , ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!