Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο – Ο πόνος βουβός, η ατμόσφαιρα «βαριά», η μητέρα του 32χρονου καλλιτέχνη συντετριμμένη – Μοίρασαν μπομπονιέρες αντί για κόλλυβα.

Σε βαρύ πένθος η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, πραγματοποίησε το τρισάγιο το πρωί της Παρασκευής, στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης, εκεί που ο καλλιτέχνης κηδεύτηκε το περασμένο Σάββατο.

Το τρισάγιο πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με περίπου 40 άτομα. Ο πόνος βουβός, η ατμόσφαιρα «βαριά», η μητέρα του 32χρονου τραγουδιστή που έχασε τον γιο της τόσο ξαφνικά σε τροχαίο, συντετριμμένη. Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη μοίραζε μπομπονιέρες αντί για κόλλυβα…

Το τελευταίο «αντίο» στον δημοφιλή τραγουδιστή είπαν την περασμένη εβδομάδα χιλιάδες θαυμαστές του και φίλοι του από το επαγγελματικό του περιβάλλον. Η σορός του μεταφέρθηκε συνοδεία μπάντας από το σπίτι του, στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, όπου και τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Ακολούθησε η εξόδιος ακολουθία και στη συνέχεια η πομπή οδηγήθηκε στο νεκροταφείο.

Δημοσιεύτηκε: 2:46 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
loading...
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!