Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Επτά ημέρες μετά τον θάνατο του Prince, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, άτομο του περιβάλλοντός του προχώρησε σε σοβαρές αποκαλύψεις για τον διάσημο τραγουδιστή.

Πηγή της μουσικής βιομηχανίας μίλησε στο “Enquirer”, αποκαλύπτοντας πως στις 19 Απριλίου είχε στείλει μηνύματα σε φίλους, ενημερώνοντας πως ο “πρίγκιπας της ποπ” έπασχε από AIDS. “Ήταν σε κακή κατάσταση”, είπε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε: “Οι γιατροί του είπαν πως οι τιμές του αίματος του ήταν ασυνήθιστα χαμηλές, όπως και η θερμοκρασία του σώματός του. Είχε... ξεμείνει εντελώς από σίδηρο, ήταν πολύ αδύναμος και συχνά έχανε την αίσθηση του προσανατολισμού. Έτρωγε σπάνια. Όποτε έτρωγε έκανε εμετό”.

Ανάλογες δηλώσεις έκανε και ένας εργαζόμενος στο φαρμακείο, όπου πήγαινε ο Prince για να πάρει τα φάρμακά του. “Ήμασταν σοκαρισμένοι όταν τον είδε το περασμένο βράδυ (σ.σ. Παραμονή της ημέρας που πέθανε). Έδειχνε χάλια. Του είπαμε “Προσευχόμαστε για εσάς. Και απάντησε μέσα από τα δόντια του: Ίσως αν προσευχόσασταν για μένα πριν από ένα χρόνο, θα ήταν διαφορετικά τώρα. Μετά μας χαιρέτησε και μας είπε: όπως και να 'χει, ευχαριστώ”.

Μάλιστα, αναφερόμενος στη φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε ο διάσημος τραγουδιστής, είπε πως “ένας φίλος μου μου είπε πως τα φάρμακα που παίρνει είναι για το AIDS”.
loading...
Δημοσιεύτηκε: 12:39 π.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!