Σάββατο, 30 Απριλίου 2016

Η πιο δυσάρεστη Μ. Παρασκευή για την πασίγνωστη μανικιουρίστα που σήμερα είδε στην κυριολεξία το χάρο με τα μάτια της όταν άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της και αφού ξυλοκόπησαν το σύζυγο της, άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή.

Οι δράστες είχα εισβάλει απο νωρίς στο σπίτι της Τέτας στη Βάρη παρά το γεγονός ότι ο γιος της μανικιουρίστα ήταν μέσα στο σπίτι, χωρις όμως ο νεαρός να αντιληφθεί την παρουσία των δραστών.

Οταν η Τέτα Καμπουρελη και ο σύζυγος της επέστρεψαν στο τριόροφο σπίτι τους μετά τα ψώνια που έκαναν για την Κυριακή του Πάσχα, δεν είχαν φανταστεί αυτό που θα ζούσαν ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους.

Οι ληστές με μανία γρονθοκόπησαν τον σύζυγο της μπροστά στα μάτια της ίδιας και του παιδιού της. Παρά την αντίσταση που προέβαλε ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να τους σταματήσει καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επρόκειτο για τουλάχιστον 4 άτομα που ήταν αποφασισμένοι για όλα. Μάλιστα φεύγοντας, πυροβόλησαν προς τον σύζυγο της κυρίας Καμπουρελη.

Αυτη τη στιγμή δυνάμεις της αστυνομίας έχουν καταφθάσει στο σπίτι της Τέτας και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή...                                                      gossip-tv.gr
loading...
Δημοσιεύτηκε: 12:16 π.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!