Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Σε νέα βάση θα στηρίζεται η υποστηρικτική γραμμή της οικογένειας Παντελίδη μετά και τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από την ολοκλήρωση των εξετάσεων DNA.

Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, υποστηρίζει πώς είναι αδύνατον ο γιος τους να ήταν ο οδηγός του τζιπ στο μοιραίο ατύχημα της 18ης Φεβρουαρίου.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις του 32χρονου έδειξαν πώς είχε καταναλώσει αλκοόλ στα όρια της λιποθυμίας και πηγές από το οικογενειακό του περιβάλλον, αμφισβητούν κατά πόσο ήταν σε θέση να οδηγήσει.

Η υποστηρικτική γραμμή της οικογένειας θα βασιστεί σε δύο στοιχεία, όπως αποκαλύπτει ο «Ελεύθερος Τύπος».

Το πρώτο στοιχείο είναι ότι ο ακαριαίος θάνατος του Παντελίδη επήλθε από λαμαρίνα των προστατευτικών κιγκλιδωμάτων που έπληξε πάνω τη δεξιά πόρτα του συνοδηγού. Ο δεξιός πλευρικός αερόσακος άνοιξε και φέρει αίμα από τον τραγουδιστή, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στο προανακριτικό υλικό. Πηγές από την Τροχαία που έχουν γνώση της υπόθεσης αναφέρουν, πάντως, ότι ο Παντελίδης, επειδή δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, μπορεί να βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού λόγω της ανατροπής του τζιπ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι καθόταν στη θέση του συνοδηγού πριν από το μοιραίο δυστύχημα.

Το δεύτερο στοιχείο που αποκαλύπτεται είναι ότι βρέθηκε DNA της 21χρονης Φρόσως Κυριάκου στην κολώνα του οδηγού (σημείο του αμαξώματος ανάμεσα στα εμπρός και πίσω παράθυρα). Εκτός από το σενάριο να ήταν εκείνη οδηγός, στο οποίο δεν δίνουν πολλές πιθανότητες οι αξιωματικοί της Τροχαίας, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο η κοπέλα να άφησε στο σημείο αυτό DNA κατά τη διάρκεια του απεγκλωβισμού της, που έγινε από την πόρτα του οδηγού.
loading...
Δημοσιεύτηκε: 1:00 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!