Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερα βγαίνουν προς τους δημοσιογράφους για τις σημαντικές στιγμές που γνωρίζουν πολλοί αλλά μιλούν λίγοι. Και αναφέρομαι στα λεπτά πριν το δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πέρα από τον διάλογο που υπήρχε μεταξύ της Μίνας και της Φρόσως, υπήρξε διάλογος της Κυριάκου με τα γκαρσόνια που υπήρχαν στον χώρο. Μια ομάδα παιδιών που εξυπηρετούσαν τους καλεσμένους του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Στην κουβέντα που έλαβε χώρα η Φρόσω φέρεται να δέχεται ερώτηση από έναν «Είναι καλό να καλέσουμε ένα ταξί. Δεν τον αφήνετε να τον στείλουμε σπίτι του με έναν δικό μας ταξιτζή;» για να πάρει την απάντηση από την Φρόσω: «Μαζί μας ήρθε ο Παντελής μαζί μας θα φύγει».

Καλό είναι… οι διάλογοι αυτοί και όσα συνέβησαν να μεταφερθούν κάποια στιγμή και στις αρχές. Είναι άλλο να τα λέτε στους δημοσιογράφους και άλλο να υπάρχουν οι καταθέσεις. Να λάμψει η αλήθεια για να σωθούν στο μέλλον κι άλλα παιδιά που ακροβατούν κάθε βράδυ με τον θάνατο.
Πηγή: nassosblog
loading...
Δημοσιεύτηκε: 3:14 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!