Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Η ιστορία είναι απίστευτη και απίθανη! Ένας έγγαμος κληρικός τρύπωνε στο κρεβάτι του κακομοίρη του ναυτικού που δούλευε στα καράβια νυχθημερών.

Το φοβερό είναι ότι ο παπάς όταν βρισκόταν με την ερωμένη του πέταγε τα ράσα… και όχι μόνο αυτό! Φρόντιζε να βγάζει και σούπερ σέξι φωτογραφίες με το κινητό του, τις οποίες αποθήκευε στο λάπτοπ του.

Ο 36χρονος παπάς είχε γίνει κυριολεκτικά βούκινο στον Βόλο και τον έχει καλέσει ακόμη και ο Μητροπολίτης Δημητριάδος για εξηγήσεις! Και τώρα κρατηθείτε… Ο ιερέας είναι παιδικός φίλος του ναυτικού και βρισκόταν στο σπίτι του κάθε μέρα… και έτσι σαν καλός φίλος που ήταν του πήρε την γυναίκα, του διέλυσε το σπίτι και δεν τον αφήνει να βλέπει και το παιδί του.

Τουλάχτιστον έτσι καταγγείλει ο προδομένος ναυτικός…και από τον φιλο του προδομένος και από την γυναίκα του: «Εγώ δούλευα σαν το σκυλί στα καράβια και αυτός έμπαινε στο σπίτι μου και τα έριχνε στην συζυγό μου. Δεν σεβάστηκε ούτε εμένα, ούτε το παιδί, ούτε τα ράσα που φοράει!» , λέει ο Ιωάννης Σταμούλος και συνεχίζει «Γνωριζόμαστε από παιδιά έχουμε την ίδια ηλικία και είμασταν συμμαθητές. Το 2005 παντρεύτηκα την σύζυγό μου και όλοι μαζί κάναμε παρέα…».
giannis s2-81-11

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έχει η εσπρεσσο, ο Γιάννης Σταμούλος κατάλαβε τι γινόταν, όταν άνοιξε το λάπτοπ της γυναίκας του και μπήκε στον κάδο απορριμάτων… «Έπαθα σοκ!  Υπήρχαν φωτογραφίες της γυναίκας μου με τον παπά, ήταν στο κρεβάτι μου σε άσεμνες στάσεις…» . Ο Ιωάννης Σταμούλος κράτησε την ψυχραιμία του γιατί άλλος θα τον έσπαγε στο ξύλο και ξεκίνησε τις καταγγελίες στην Μητρόπολη και φυσικά προσπαθεί να πάρει και διαζύγιο από την γυναίκα του! Στον Βόλο γίνεται κόλαση καθώς η υπόθεση είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο και λόγο της ιδιώτητας του μπερμπάντη ιερέα.
3giannis s 1
loading...
Δημοσιεύτηκε: 3:25 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες
Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!