Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

Οργή στην κοινή γνώμη της Ρωσίας έχει προκαλέσει η πράξη τεσσάρων γόνων που υπέβαλαν σε σεχουαλικά βασανιστήρια την 14χρονη συμμαθήτρια τους και ανέβασαν τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

«Δεν υπάρχει κανένας νόμος για εμάς», ήταν το μήνυμα ενός εκ των δραστών στα social media. Σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται το θύμα γυμνό, δίπλα από τους τέσσερις χαμογελαστούς δράστες και ακόμα μία κοπέλα. «Δεν καταλάβαινα τι έκανα» δήλωσε η 13χρονη που ποζάρει στα επίμαχα στιγμιότυπα.

Οι έφηβοι, που είναι γόνοι καλών οικογενειών, ανέβασαν και μια φωτογραφία με την κοπέλα μετά την επίθεση, στην οποία η 14χρονη είναι σκυμμένη και κρατά με τα χέρια το κεφάλι της. Το θύμα, που όπως ανέφεραν οι αρχές υποφέρει από εσωτερικά τραύματα στα γεννητικά όργανα, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Οι τέσσερις έφηβοι κατηγορούνται πως βiασαν τη 14χρονη και με διάφορα αντικείμενα αφού πρώτα τη μέθυσαν.

Οι νεαροί συνελήφθησαν μετά τις φωτογραφίες που ανέβασαν στο διαδίκτυο και ανακρίνονται από τις αρχές της ρωσικής πόλης Pskov. Ενώ είναι πολύ νέοι για να οδηγηθούν στη φυλακή βάσει της ρωσικής νομοθεσίας ενώ ο Pavel Astakhov, υπεύθυνος του «συνηγόρου του παιδιού», ζητά τις παραδειγματικές τιμωρίες τους. Υποσχέθηκε μάλιστα να ελέγχει προσωπικά τις έρευνες για τη φρικτή επίθεση. «Το χειρότερο είναι ότι δεν κατάλαβαν τι έκαναν και έκαναν επίδειξη. Θα επιμείνω να σταλούν όλοι σε ίδρυμα».


Δημοσιεύτηκε: 7:08 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
loading...
Περισσότερα: ,

Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες - Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!