Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Χθες έγινε η φωτογράφιση και σήμερα επίσημα ο ALPHA ανακοινώνει το.. πάντρεμα με το καινούργιο «ζευγάρι» της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

 Όπως αναφέρει λοιπόν το δελτίο Τύπου:
«Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Επιθυμιάδη έρχονται τον Ιανουάριο στον Alpha για να… αρχίσουν τη μουρμούρα!

Μια φορά κι ένα καιρό, ένα όμορφο κορίτσι απ’ τη Λάρισα, πολύ αφοσιωμένο στη δουλειά του, συνάντησε ένα όμορφο αγόρι απ’ το Παγκράτι, πολύ αφοσιωμένο στο να περνάει καλά.
Η Στέλλα (Δανάη Επιθυμιάδη) δεν μπορεί να κάτσει σε μια μεριά, αγχώνεται για τη δουλειά της, είναι υπεύθυνη και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Ο Νικήτας (Γιάννης Τσιμιτσέλης) θέλει να αράζει, έχει τη δουλειά για παιχνίδι, δεν είναι καθόλου του προγράμματος και τα αφήνει όλα για την τελευταία στιγμή.
Αυτή καχύποπτη, αυτός ευκολόπιστος, αυτή οργανωτική, αυτός όπου φυσάει ο άνεμος, αυτή δεν αντέχει τη μάνα της, αυτός δεν αντέχει χωρίς τη μάνα του.
Κι ενώ κανείς δεν θα πίστευε ότι μια εργασιομανής οικονομολόγος κι ένας ξέγνοιαστος γεωπόνος θα μπορούσαν να ταιριάξουν, τρία χρόνια μετά το πρώτο τους ραντεβού έχουν δέσει για τα καλά, παρά τις διαφορές τους».

Τα γυρίσματα με το καινούργιο ζευγάρι της «Μουρμούρας», τον Νικήτα και τη Στέλλα, θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες και θα αρχίσουν να προβάλλονται τον Ιανουάριο, αφού θα έχουν αποχωρήσει από τη σειρά ο Χάρης (Πάνος Βλάχος) και η Βάσω (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) που σύμφωνα με το σενάριο θα παντρευτούν…!
Δημοσιεύτηκε: 5:55 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,

Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες - Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!