Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

Τα μωρά που έρχονται πολύ νωρίς στον κόσμο έχουν αρκετές πιθανότητες να παρουσιάσουν προβλήματα υγείας, καθώς γεννιούνται χωρίς να είναι ακόμη έτοιμα να εγκαταλείψουν τη μήτρα της μαμάς τους. Δείτε κάποια από τα μωρά που ενώ γεννήθηκαν πάρα πολύ νωρίς –απίστευτα ελαφριά και αδύναμα- έδωσαν μάχη και νίκησαν!
Το κοριτσάκι της κάτω φωτογραφίας όταν γεννήθηκε ήταν μόλις 450 γραμμάρια! Σήμερα, είναι 2,5 ετών και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας.  
Ο γαλανομάτης νεαρός ήρθε στον κόσμο κατά την 27η εβδομάδα κύησης της μητέρας του. Έμεινε στο νοσοκομείο για περισσότερο από 3 μήνες, και κόντρα στα προγνωστικά των γιατρών, σήμερα είναι υγιέστατος.
Αυτό το 11χρονο χαριτωμένο κοριτσάκι, όταν γεννήθηκε ζύγιζε 900 γραμμάρια.
Η 4χρονη Πάιπερ που σήμερα χαίρει άκρας υγείας, όταν γεννήθηκε ζύγιζε λιγότερο από 900 γραμμάρια. 
Ο Γκάμπριελ -σήμερα 2 ετών- έζησε τους πρώτους 4 μήνες της ζωής του στο νοσοκομείο. Η μητέρα του έπασχε από προεκλαμψία και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε καισαρική την 27η εβδομάδα της κύησης. 
Η μικροσκοπική Εύη γεννήθηκε πρόωρα με επείγουσα καισαρική τομή. Σήμερα είναι 2 ετών και απόλυτα υγιής. 
Η Όντρεϊ είναι σήμερα 4 ετών. Οι γιατροί δεν τις έδιναν ελπίδες ζωής, καθώς όταν η μητέρα της την έφερε στον κόσμο, ζύγιζε μόλις 350 γραμμάρια!
Αυτό το κοριτσάκι όταν ήρθε στον κόσμο ζύγιζε περίπου 500 γραμμάρια! Οι γιατροί τις έδιναν 30% πιθανότητες να επιζήσει, κι όμως, σήμερα είναι ένα υγιέστατο μωρό.
Η νεαρή, υγιέστατη γιατρός της κάτω δεξιάς φωτογραφίας γεννήθηκε πριν την 31η εβδομάδα με μια τρύπα στην καρδιά
Η μαμά αυτού του γραβατοφορεμένου πιτσιρικά τον έφερε στον κόσμο λίγο πριν κλείσει την 29η εβδομάδα εγκυμοσύνης.
Δημοσιεύτηκε: 5:28 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,

Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες! Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστούμε!