Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

Ο Δημήτρης Σταρόβας διαψεύδει...
στην εφημερίδα Real και στην Νίκη Κώτσου πως υπάρχει ρήξη στη σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου λέγοντας «¨οχι, φυσικά δεν σκοτωθήκαμε… Με τον γρηγόρη μιλήσαμε πριν από λίγες ημέρες και είπαμε ότι θα βρεθούμε. Μιλάμε συνέχεια. ¨ηταν στη Νάξο και μάλλον θα συναντηθούμε στη Χαλκιδική, στο πατρικό μου. Τι βλακείες είναι αυτές που γράφουν;

Για τα Καρντάσιανς:

«Όταν τελειώσαμε, είχαμε μείνει στο ότι συνεχίζουμε. Τώρα, ξέρω “γω;Τίποτα δεν είναι απόλυτο πια. Είμαι σε κατάσταση αναμονής. Ακόμη δεν ξέρει κανείς. Δεν ξέρουν τα ίδια τα κανάλια. Αν γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο, η σεζόν θα ξεκινήσει πριν από τις γιορτές ή λίγο μετά. Αλλά έχουμε να δούμε «Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Ντόλτσε Βίτα» για να τα εμπεδώσουμε».

Έχει κάνει επαφή με τον Alpha;

«Είμαι σε κατάσταση αναμονής όπως όλοι. Όσον αφορά αυτά που γράφουν, ο καθένας εδώ και χρόνια γράφει ό,τι θέλει! Τις προάλλες με πήραν τηλέφωνο γιατί κάπου έγραφε «έκτακτο:δυστυχώς, έφυγε ο Δημήτρης Σταρόβας» και πολύ μετά μέσα στο κείμενο έλεγε «από τον ΑΝΤ1». Νόμιζαν πως πέθανα… Να φανταστείτε ότι με πήρε τηλέφωνο η πρώην γυναίκα μου!»
Δημοσιεύτηκε: 12:08 π.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες - Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!