Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

Το ανθρώπινο σώμα περιέχει περίπου 5 λίτρα αίματος, αλλά η Heather Fisher έχασε την διπλάσια ποσότητα κατά τη διάρκεια της γέννας της κόρης της Jasmine!

Η Heather ήξερε ότι η εγκυμοσύνη της ήταν επικίνδυνη, αλλά ποτέ δε φανταζόταν ότι θα γινόταν η μαμά-θαύμα που επέζησε αφότου έχασε 9 λίτρα αίματος!

Είχαν πει στη μητέρα 5 παιδιών πως υπήρχε κίνδυνος αιμορραγίας εξαιτίας των προηγούμενων καισαρικών τομών της, έτσι όταν πήγε να γεννήσει στις 30 εβδομάδες της έδωσαν φάρμακα για να καθυστερήσουν τις διαστολές. Η μικρή όμως βιαζόταν να βγει και έτσι προχώρησαν με την επέμβαση.
Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας

Όπως το φοβόντουσαν όμως, η τομή από προηγούμενη καισαρική τομή άνοιξε και η Heather άρχισε να χάνει τεράστιες ποσότητες αίματος. Η ίδια αναφέρει πως δε θυμάται πολλά από τη στιγμή που οι γιατροί της έδωσαν το παιδί της, αλλά έμαθε πως οι νοσοκόμες έκαναν αρκετά… δρομολόγια στην τράπεζα αίματος. Για την ακρίβεια, χρειάστηκαν περισσότερες από τέσσερις ώρες για να σταματήσουν την αιμορραγία και μάλιστα αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν ειδικό μηχάνημα που φίλτραρε το αίμα που έχανε η Heather και το επέστρεφαν στο σώμα της.

Οι αναμνήσεις της από την γέννα και την ανάρρωση είναι θολές.

Αλλά θυμάται πόσο υπέροχοι ήταν οι γιατροί και οι νοσοκόμες, οι οποίοι της έσωσαν τη ζωή και 6 μέρες αργότερα κατάφερε να κρατήσει την κόρη της.
Δημοσιεύτηκε: 11:41 μ.μ.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Περισσότερα: ,



Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε 24 ώρες - Αν έχετε κάνει αγνοήστε το! Ευχαριστουμε !!